Изтече финалният документ, представляващ споразумение за бъдещото правителство. Очаква се проектът

...
Изтече финалният документ, представляващ споразумение за бъдещото правителство. Очаква се проектът
Коментари Харесай

Изтече пълен текст за договорката за бъдещето правителство

Изтече финалният документ, представляващ споразумение за бъдещото държавно управление. Очаква се планът да бъде подписан и изпълнен от " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ", съобщи Трафикнюз.

Според зявките от водачите през днешния ден диалозите са на „ финалната права “, макар че Българска социалистическа партия към момента не са подписали документа.

Засега е сигуно, че  " Продължаваме промяната " ще излъчаст идващият министър председател и двама вицепремиери. При партията на Кирил Петков и Асен Василев отиват министерствата на образованието, опазването на здравето, вътрешните работи, защитата, превоза и културата. Ще имат и министър на напредък и нововъведения. Всяка една от партиите ще има вицепремиер.

„ Българска социалистическа партия за България “ ще предложи министрите на труда и обществената политика, на стопанската система и промишлеността, на земеделието и на туризма. За " Демократична България " сделката е за министерството на правораздаването, околната среда и електронното ръководство. Като министърът на Министерство на околната среда и водите ще бъде и вицепремиер. Партията на Слави Трифонов " Има подобен " ще предложи министри на енергетиката, външните работи, районното развиване и спорта.

Ето и цялостния текст на проектоспоразумението:



 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР